Εγγραφείτε στο newsletter του OlaProsfores.gr
για να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε καινούρια προσφορα
OlaProsfores.gr email
Περιοχή
Starwalkers Online Radio Starwalkers Online Radio

Φόρτωση ...


cheap-books.gr
Το cheapbooks είναι μια ιστοσελίδα καινούρια, που γεννήθηκε μέσα από την ανάγκη να δημιουργηθεί μια μηχανή αναζήτησης των φθηνότερων βιβλίων της Ελληνικής εκδοτικής αγοράς.

Μετράμε ήδη 20 χρόνια εμπειρίας στην λιανική πώληση βιβλίων, με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε επαρκώς τις ανάγκες του χώρου. Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας 141.Το Βιβλιοπωλείο μας είναι μέλος της αλυσίδας ‘Βιβλιοκίνηση’ και έτσι αφουγκραζόμαστε καθημερινά την αγορά του βιβλίου.

Στο τέλος του 2012 λοιπόν και αφού πέρασε ήδη μια αρκετά μεγάλη περίοδος κρίσης στην αγορά και δη στην αγορά του βιβλίου, αποφασίσαμε να δώσουμε μια καινούρια διάσταση στο χώρο. Έτσι μετά από νέες αξιολογήσεις και νέες μετρήσεις, καταλήξαμε στη νέα μορφή μιας ιστοσελίδας που σκοπό έχει, να προβάλει μόνο τα φθηνότερα βιβλία που κυκλοφορούν στον Ελληνικό εκδοτικό χώρο. Ξεκινήσαμε λοιπόν ένα κύκλο επαφών με τους εκδότες βιβλίων, με σκοπό να κατεβάσουν τις τιμές και το βιβλίο να γίνει επιτέλους πιο προσιτό και να πλησιάσει τις πολύ πιο χαμηλές τιμές της Ευρώπης.

Είναι μια ευθύνη πολύ σοβαρή, την οποία καταλαβαίνουμε σε όλη της την διάσταση επειδή διαθέτουμε την εμπειρία να αξιολογήσουμε μετά από πολύχρονη παρουσία στο βιβλίο γενικότερα, τις χιλιάδες επιλογές που θα σας παρουσιάζουμε συνεχώς. Άλλωστε πρέπει να δώσουμε το ερέθισμα σε σας να συνεχίσετε να διαβάζετε για τον πολύ απλό λόγο ότι υπάρχουν χιλιάδες φθηνά βιβλία, καταπληκτικά βιβλία, που απλώς είναι ξεχασμένα ή ακόμα χειρότερα, βιβλία που μείνανε στα ράφια ή στις αποθήκες επειδή δεν είχανε την κατάλληλη προβολή, με αποτέλεσμα να μην τα γνωρίσει ποτέ ο κόσμος.

Εμπιστευτείτε μας λοιπόν, και μεις θα προσπαθούμε καθημερινά να διαμορφώνουμε την εικόνα μας, όσο γίνεται κοντύτερα σε σας και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Σας παρακαλούμε δε να μην διστάσετε καθόλου να επικοινωνείτε μαζί μας, όσο συχνά θέλετε γιατί μόνον έτσι θα βελτιωθούμε.