Εκτύπωση
Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η εταιρική κοινωνική ευθύνη είναι μια ευκαιρία για την κάθε επιχείρηση, που αναγνωρίζει τον κοινωνικό της ρόλο, να ενισχύσει ουσιαστικά σοβαρές κοινωνικές πρωτοβουλίες.

Ως επιχειρηματίας που από το 1991 δραστηριοποιούμαι στο χώρο των γραφικών τεχνών και του εμπορίου, συναισθάνομαι την αναγκαιότητα να υποστηριχτούν εθελοντικές προσπάθειες που με το έργο τους βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής μας. Η επιχείρησή μου Profil On Line και συνεργάτες μου ξεκινήσαμε την σελίδα olaprosfores.gr με βασικό στόχο να στηρίξουμε την προσπάθεια του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Starwalkers Radio Classic, ενώ ταυτόχρονα να συμβάλλουμε στην προβολή επιχειρήσεων, φορέων και ιδιωτών που προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες σε χαμηλές τιμές ή και δωρεάν.

Το ιντερνετικό ραδιόφωνο Starwalkers Radio Classic ξεκίνησε με μεράκι και όραμα έτσι ώστε:

  1. να αναδείξει, με άρθρα και συνεντεύξεις, τα καλά έργα ανθρώπων και ομάδων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και οραματίζονται στο παρόν έναν καλύτερο κόσμο,
  2. να ενεργοποιήσει συνεργασίες που προωθούν την ιδέα της Ελλάδας και τις πανανθρώπινες αξίες που πρεσβεύει (όπως με τους εμπνευστές του κινήματος «Είμαι κι εγώ Έλληνας για αλληλεγγύη» που ξεκίνησε στη Νάντη και απλώθηκε σε όλο τον κόσμο, με την μηνιαία εκπομπή «Η Θεσσαλονίκη συναντά την Νάντη»),
  3. να στηρίξει άτομα και ομάδες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης,
  4. να προβάλλει το έργο άλλων κοινωνικών οργανώσεων.

Η σελίδα αυτή και όλα τα έσοδα της, έχουν σκοπό να ενισχύσουν το έργο του Starwalkers Radio Classic, γιατί κάθε μη κερδοσκοπική οργάνωση χρειάζεται ένα δίκτυο χορηγών και εθελοντών για να μπορεί να συνεχίζει και να αναπτύσσει το έργο της.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τη συμμετοχή σας…

Μίλτος Μαρήσιος