Εκτύπωση
Όροι χρήσης

Η Profil On Line, συναισθανόμενη την αυξανόμενη ανάγκη επικοινωνίας και ενημέρωσης των ανθρώπων που ζουν στην Ελλάδα, ώστε να έχουν πρόσβαση σε προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρονται σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή, ή δωρεάν, παρέχει μια ηλεκτρονική πλατφόρμα έτσι ώστε:

 1. Επιχειρήσεις και εταιρίες να αναρτούν προϊόντα και υπηρεσίες τους που θέλουν να διαθέσουν σε χαμηλές τιμές, ως προσφορές ή ευκαιρίες.
 2. Ιδιώτες να ενημερώνουν για είδη και υπηρεσίες που προσφέρονται σε χαμηλή τιμή ή και δωρεάν.
 3. Φορείς και οργανώσεις να ενημερώνουν για τις προσφορές τους σε είδη, υπηρεσίες και εκδηλώσεις είτε αυτά αφορούν στην ανταλλακτική μέθοδο είτε είναι τελείως δωρεάν.
 4. Ο καθένας που αναζητά μια φθηνή λύση να μπορεί να βρει αυτό που χρειάζεται σε μια καλή τιμή ή και δωρεάν.
 5. Ο καθένας που θέλει να ενημερώνεται για δωρεάν εκδηλώσεις (θεατρικές παραστάσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, συναυλίες, ομιλίες κλπ.)
 6. Ένα μικρό γλωσσάρι για…να πλοηγούμαστε πιο άνετα

  Εμείς: Η επιχείρηση Profil On Line και η ομάδα που στηρίζει το έργο αυτής της σελίδας, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης.

  Προσφέρων: είναι ο ιδιώτης/εταιρία/φορέας που παρέχουν τις προσφορές τους και εγγράφονται ως μέλη. Για τις επιχειρήσεις, μετά το πέρας του ενός μήνα που επιτρέπονται οι τρεις δωρεάν καταχωρίσεις, υπάρχει ειδικός κατάλογος τιμών ανάλογα με τις επιπλέον παροχές για την προώθηση των προϊόντων/υπηρεσιών τους.

  Επισκέπτης: είναι αυτός που επισκέπτεται τον ιστοχώρο μας για να βρει αυτό που αναζητά. Η τελική επικοινωνία ανάμεσα στον επισκέπτη και τον προσφέροντα αφορά τους ίδιους και εμείς δεν παρεμβαίνουμε σε αυτήν.

  Προσφορά: είναι το αγαθό, η υπηρεσία και η εκδήλωση που αναρτάται με τις συγκεκριμένες πληροφορίες που συνοδεύουν κάθε ανάρτηση. Χαρακτηριστικό της προσφοράς είναι η μεγάλη έκπτωση στην τιμή ή η δωρεάν παροχή και η μικρή της διάρκεια.

  Ποιες είναι οι υπηρεσίες μας και…οι όροι μας!

  Στο Olaprosfores.gr έχετε τη δυνατότητα να προσφέρετε ή να αναζητάτε προϊόντα ανά είδος και ανά εταιρία. Μπορείτε να έχετε έναν τίτλο μέχρι 50 χαρακτήρες (πχ. Κλιματιστικό Mitsubishi MSZ/MUZ GE 25 VA Inverter), μια μικρή περιγραφή της προσφοράς σας, μέχρι 90 χαρακτήρες (πχ. Αρχική τιμή 500 ευρώ, Τιμή προσφοράς 400 ευρώ, Έκπτωση 20%) , μια πιο αναλυτική περιγραφή του προϊόντος σας (πχ. με τις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του), μια φωτογραφία του, link για τη σελίδα του προϊόντος και link για τη σελίδα της εταιρίας, καθώς και τρόπους επικοινωνίας (e-mail, τηλέφωνο, φάξ). Τέλος αναφέρετε τη διάρκεια της προσφοράς (μέγιστο ένας μήνας για τις δωρεάν καταχωρήσεις).

  Μπορείτε να κάνετε μέχρι τρείς δωρεάν καταχωρίσεις για έναν μήνα. Μετά την πάροδο του ενός μήνα, μπορείτε να ενταχθείτε σε κάποιο πρόγραμμα πληρωμένων καταχωρίσεων σε πολύ χαμηλές, πραγματικά, τιμές, όπως περιγράφονται στον κατάλογο τιμών.

  Αν πάλι θέλετε να καταχωρείτε αποκλειστικά δωρεάν προϊόντα ή υπηρεσίες, μπορείτε μετά την πάροδο της δωρεάν περιόδου του ενός μήνα, να αιτηθείτε να σας παραχωρήσουμε για έναν χρόνο τρεις θέσεις ταυτόχρονης παρουσίασής τους. Στην τελευταία περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα, κατόπιν ενημέρωσή σας, να διαγράψουμε ένα προϊόν που δεν προσφέρεται δωρεάν.

  Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να αναζητήσει αυτό που θέλει: 1) μέσω του εργαλείου αναζήτησης, 2) από τον κατάλογο των προϊόντων, 3) από τον κατάλογο των εταιριών, 4) με απ’ ευθείας σύνδεσμο στην σελίδα της προσφοράς.

  Επειδή θέλουμε να είμαστε μια φιλική, επικοινωνιακή πλατφόρμα ενημέρωσης, δεν επιτρέπουμε βασικά και στοιχειώδη περιεχόμενα που μπορεί να βλάψουν την κοινή αισθητική, ηθική και λογική μας.

  Αναρτήσεις που με οποιονδήποτε τρόπο θίγουν ή μπορούν να θίξουν κάποιον άλλον άνθρωπο για το φύλο, τη φυλή, την εθνότητα, τη θρησκεία, την κοινωνική θέση, τις προσωπικές επιλογές απαγορεύονται και θα καταργούνται άμεσα.

  Αναρτήσεις που είναι άσχετες με το σκοπό αυτής της ιστοσελίδας και φιλοδοξούν να ξεγελάσουν, λειτουργούν ως δόλωμα για άλλες ιστοσελίδες (spam), να προσβάλλουν την ομαλή λειτουργία μας, απαγορεύονται και θα καταργούνται άμεσα.

  Αναρτήσεις που το περιεχόμενό τους προάγει με οποιοδήποτε τρόπο τη βία, το σεξ, την χρήση βλαβερών ουσιών και εν γένει ό,τι μπορεί να προκαλέσει ζημιά σε έναν συνάνθρωπό μας ή αντίκειται στο πνεύμα αυτής της ιστοσελίδας και στους νόμους του κράτους, απαγορεύονται και καταργούνται άμεσα.

  Ο λόγος που ξεκινάμε με τις απαγορεύσεις είναι γιατί θέλουμε ένα ξεκάθαρο τοπίο για όσους πραγματικά και ουσιαστικά θέλουν να επικοινωνήσουν στον κόσμο τον κόπο της εργασίας τους, το μεράκι τους, το όραμά τους, τις δράσεις τους.

  Επίσης, εμείς δεν φέρουμε καμιά ευθύνη, ούτε παρεμβαλλόμαστε ή παρεμβαίνουμε όταν μια συναλλαγή μεταξύ Προσφέροντος και Επισκέπτη δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Η επικοινωνία μεταξύ των μερών είναι προσωπική και ο τρόπος αγοράς και πώλησης εναπόκειται στη μεταξύ τους συμφωνία. Εμείς δεν είμαστε σε θέση να ελέγξουμε την ποιότητα των παρεχόμενων αγαθών και υπηρεσιών ούτε την δικαιοπρακτική ικανότητα του επισκέπτη. Αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα ο επισκέπτης μπορεί να αποταθεί στους εγκεκριμένους φορείς προστασίας του καταναλωτή.

  Τα προσωπικά σας δεδομένα…παραμένουν προσωπικά!

  Όλα τα δεδομένα που καταχωρείτε καθώς εγγράφεστε στην ιστοσελίδα μας, εφόσον δεν κοινοποιούνται από σας μέσα από τις αναρτήσεις σας, προορίζονται αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των δικών σας σκοπών και σε καμία περίπτωση δεν αφορούν τρίτους οι οποίοι ουδεμία πρόσβαση έχουν σα αυτά.

  Όσον αφορά την επικοινωνία του Olaprosfores.gr με τα μέλη αυτής σελίδας, σας διαβεβαιώνουμε ότι ουδέποτε θα χρησιμοποιήσουμε το ηλεκτρονικό ή άλλο ταχυδρομείο παρά μόνον για τους σκοπούς που αφορούν τη συμμετοχή σας στην ιστοσελίδα μας και την μεταξύ μας συνεργασία.

  Αν οι παραπάνω όροι σας βρίσκουν σύμφωνους, τότε τι περιμένετε; Ενημερώστε μας για τις προσφορές σας!