Εκτύπωση
Είσαι επιχείρηση

Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή επιχείρηση και θέλεις να αυξήσεις τις πωλήσεις σου, να γίνεις γνωστός σε ένα νέο κοινό, να ενημερώσεις τον κόσμο για τις προσφορές σου; Είσαι στο σωστό σημείο! Το olaprosfores.gr είναι μια νέα πλατφόρμα για να γνωστοποιήσεις τα αγαθά και τις υπηρεσίες σου, σε τιμές που ενδιαφέρουν τους επισκέπτες μας. Νομίζεις ότι έχεις εξαντλήσει όλα τα περιθώρια; Δοκίμασε τον πολυχώρο μας και θα διαπιστώσεις πόσα μπορεί να σου προσφέρει.

Τα βήματα είναι απλά και γρήγορα με τη συμπλήρωση μιας σύντομης εγγραφής εδώ. Αφού καταχωρίσεις τα στοιχεία σου, επιλέγεις «οι προσφορές μου», προσθήκη (δηλ. το σύμβολο +) και συμπληρώνεις την φόρμα του προϊόντος σου: κατηγορία και υποκατηγορία στην οποία ανήκει (πχ. Σπίτι & Κήπος/ Έπιπλα), δίνεις έναν τίτλο (π.χ. ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΜΕ ΕΞΙ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ), μια μικρή περιγραφή της προσφοράς σου (πχ. Αρχική τιμή 1000 ευρώ, Τιμή προσφοράς 700 ευρώ, Έκπτωση 30%), μια πιο εκτενή περιγραφή (πχ. υλικά, διαστάσεις κλπ. ), την ιστοσελίδα σου, φωτογραφία του προϊόντος, διάρκεια προσφοράς και….είσαι έτοιμος!!! Η ανάρτησή σου θα εμφανίζεται με τέσσερις τρόπους:

  1. στην Αρχική Σελίδα, μέχρι να ακολουθήσουν άλλες καταχωρίσεις
  2. στην σελίδα Κατηγορίες, ανάλογα με το πού έχεις εντάξει το προϊόν σου
  3. στην σελίδα Κατάλογος Εταιριών
  4. απ’ ευθείας στη σελίδα της προσφοράς όταν κάποιος την επιλέξει

Μπορείς να έχεις για τον πρώτο μήνα, μέχρι 3 καταχωρίσεις ταυτόχρονα δωρεάν. Στη συνέχεια, έχεις την δυνατότητα για περισσότερες επιλογές σε απίστευτα χαμηλές τιμές, όπως φαίνεται στον κατάλογο τιμών.!!! Γιατί εμείς είμαστε οι πρώτοι διδάξαντες για μια ιστοσελίδα προσφορών σε συνδυασμό με ραδιοφωνικό σταθμό! Ενδεικτικά, μπορείς, μόνον από 50 ευρώ ετησίως να έχεις ταυτόχρονα μέχρι 3 καταχωρίσεις ταυτόχρονα για 12 μήνες!
Ενημερώσου για συνδυασμούς προβολής και ραδιοφωνικών spot, banners στις σελίδες και αποστολή newsletters.

Δώσε την ευκαιρία στα προϊόντα σου να.... «ακουστούν»! Αλλά καλό είναι να έχεις μια εικόνα και από τους όρους χρήσης.